De gezondste tomatensaus van Spanje wordt gemaakt in Tirajana

De gezondste tomatensaus van Spanje wordt gemaakt in Tirajana

 

De gezondste tomatensaus van Spanje wordt gemaakt in het zuiden van Gran Canaria, volgens de gegevens van Open Food Facts, een internationale non-profitorganisatie die wordt gefinancierd door haar leden om consumenten over de hele wereld te informeren over wat ze eten. Van de 'Elaborado en Canarias'-producten van Asinca die door Open Food Facts zijn beoordeeld, is dit veruit de enige die aan alle kwaliteitsnormen voldoet, aangezien andere, zoals de iconische ambrosia van Tirma, een aantal tekortkomingen hebben die beter niet opgesomd worden.

Over de tomatensaus Intercasa

Eigendom van de Martinón-groep, de eigenaren van de Livvo-hotels, zijn de gemiddelde voedingskwaliteit en voedingswaarden van de tomatensaus die wordt geproduceerd in Juan Grande voorbeeldig en het vetgehalte is 0%, evenals het lage gehalte aan verzadigde vetten (0%). Het natuurlijke zoutgehalte is 1%. Het koolhydraatgehalte is 19 gram, 8% lager dan het gemiddelde in de sector, en het eiwitgehalte is 21% hoger dan andere merken, terwijl het zoutgehalte 1 gram is, 49% lager dan het gemiddelde in de sector.
Het bedrijf is al 71 jaar actief in de sector en het is jammer dat het merk uit Tirajana zijn marktdoel altijd heeft gericht op mensen met weinig middelen, zoals alle Asinca-producten. In marketing zou het wellicht handig zijn om niet voortdurend te benadrukken dat het een Canarisch product is, aangezien dit product uit het zuiden van Gran Canaria perfect in de etalages van de beste delicatessenzaken zou passen zonder gebruik te maken van de banaliteit van lokale marketing, vooral gezien de gehechtheid en geschiedenis die het heeft, naast de extra uitstraling die het aan de toeristische bestemming zou geven.

 

 

Bron: maspalomas24h.com


© Copyright 2024 - Gran Canaria Nieuws en Tips - Alle rechten voorbehouden.

Search